Herbalifeline Max 30 capsules

 26,10

Vanaf 3 stuks voor  24,80
Artikelnummer: 0043 Categorie:

Goede vetten

je lichaam heeft kleine hoeveelheden vet nodig om op een goede manier te kunnen functioneren, maar er is een verschil tussen de vetten die goed voor je zijn en die dat niet zijn.
Onverzadigde vetzuren (bijvoorbeeld meervoudig onverzadigde vetzuren zoals Omega 3) worden gezien als betere vetten, aangezien deze vetten kunnen helpen het bloedcholesterol binnen normale waarden te houden.
Voeding rijk aan verzadigde vetten (uit bewerkte snacks en dierlijke voedingsmiddelen) kan bijdragen aan een verhoging van de bloedcholesterolwaarden.
Aangezien vetten een zeer geconcentreerde bron zijn van calorieën, Raden wij aan om tot 30% van de dagelijkse uit vet te laten komen, met de speciale nadruk op het optimaliseren van de inname van de gezonde soorten vet.
Een typisch westers dieet bevat veel meer vet in totaal en verzadigd vet dan dat we nodig hebben.

Wat moet ik dan eten ?

Gezonde vetten zijn de vetten die in vis, noten, olijfolie en advocado's zitten.
Om ervoor te zorgen dat je die Omega 3 vetten binnen krijgt die zo goed voor je zijn, probeer je minstens 2 keer per week vis te eten, Waaronder een portie vette vis zoals zalm of makreel, als onderdeel van een evenwichtige en uitgebalanceerde maaltijd. Een voedingssupplement kan ook nuttig zijn om je te helpen de voordelen te krijgen van EPA en DHA (omega-3 vetzuren): om je hart gezond te houden en een normaal functioneren van de hersenen en een goed zicht te houden, evenals het behouden van een normale bloeddruk.

Herbalifeline max

Een voedingssupplement dat visolie uit duurzame bron bevat en rijk is aan Omega-3 vetzuren (EPA en DHA) hogere waarden EPA en DHA per capsule, wat voordelen oplevert voor het hart, zicht en hersenen.
Formule met 5 belangrijke claims:

Herbalifeline max 30 capsules 

  • duurzame visolie
  • vegetarische gelcapsule
  • Elk capsule bevat 375mg EPA en 250mg DHA
  • Draagt bij aan het behoud van een normale hersenfunctie en een normaal zicht
  • dragen bij aan het normale functioneren van het hart en aan het behoud van normale bloedtriglyceride waarden en een normale bloeddruk
  • Bevat essentiële oliën uit tijm en pepermunt om de smaak te verfrissen

Herbalifeline® Max is een voedingssupplement, rijk aan Omega-3 essentiële vetzuren EPA en DHA, welke bijdragen aan een normale functie van het hart, alsmede het behoud van normale bloeddruk en bloedtriglyceride niveaus. DHA draagt ook bij aan het behoud van een normale hersenfunctie en zicht.

Ingrediënten
Download label hier

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Herbalifeline Max 30 capsules” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!